Це вже не смішно: Дональд Трамп знову оголосив себе «переможцем виборів»

trump-lost

Нинішній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп продовжує не визнавати перемогу Джо Байдена та робить все можливе, аби отримати шанс перевернути результати «догори-дригом».

Глава Білого дому звернувся по телефону до групи республіканців, які зібралися на спеціальну зустріч в готелі міста Геттісберг, штат Пенсильванія.

Одним із організаторів зустрічі став сенатор Даг Мастріано, який підтримує Дональда Трампа в усіх починаннях та є прихильником боротьби штабу американського лідера в судах штатів для оскарження результатів виборів.

«Ці вибори були програні демократами. Вони – шахраї. Це були шахрайські вибори. Ми перемогли з великим відривом. Ми повинні перевернути результати виборів», – заявив Трамп у під час своєї 11-хвилинної «телефонної промови».

Попри всі намагання штабу республіканця зачепитися за можливу зміну результатів у Пенсильванії, Джо Байден перемагає у штаті з відривом у більш ніж 80 тисяч голосів.

Слід зазначити, що суд штату Пенсильванія тимчасово зупинив сертифікацію результатів виборів, проте місцева влада вже заявила, що це ніяк не вплине на підсумкові цифри.

Джерело: uapost.us

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа