Сили АТО сьогодні взяли під контроль селище Металіст, але отримали наказ відступити

Сьогодні сили АТО весь день вели бої на підступах до Луганська. Селище Металіст було повністю зачищенe від терористів підрозділами Національної гвардії та батальйону територіальної оборони. Були знищені блокпости і дві амфібії «ополченців». Жоден житловий будинок в Металісті не постраждав, жертв серед цивільного населення немає. Сили АТО вдень повністю контролювали територію селища, але отримали наказ відступити на попередні позиції.

Кулеметна точка сепаратистів, розташована в дачному селищі на висоті біля Щастя вранці була знищена вогнем українського БТРа. Автомобільний міст через Сіверський Донець на в’їзді в Щастя вчора успішно розмінували. У цьому українським військовим допоміг, захоплений напередодні, польовий командир бойовиків на прізвисько «Батя».

Сьогодні українські військові кілька разів отримували повідомлення про спроби сепаратистів розгорнути установки залпового вогню на підступах до Щастя, однак підтвердженої інформації про підготовку обстрілу українських позицій із «Градів» на даний момент немає.

Джерело: informator.lg.ua

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа