Судові перегони «Світовий Конгрес Українців проти РФ»

SKU-logocol2-300x189

Триває, а вірніш тупцюється на місці, судовий процес за позовом Світового Конгресу Українців (СКУ) до Генеральної прокуратури, Міністерства юстиції РФ про визнання незаконним рішення Міністерства юстиції РФ щодо СКУ як небажаної організації і відповідно скасування такого рішення.

26 лютого відбулось третє (по факту четверте) засідання суду. Як і на попередньому засіданні представник СКУ С. Винник не мав можливості бути присутнім на засіданні. Клопотання від представника СКУ подав в суді відомий російський адвокат М. Полозов (був захисником українських моряків в суді). Суть клопотань полягала в наданні можливості представнику СКУ взяти участь в судовому засіданні, фізично бути присутнім в суді.

Суддя А. Стеклієв підтвердивши безумовну необхідность надання СКУ можливості брати участь в судовому процесі, прийняв відповідно до компетенції Тверського суду рішення про участь представника СКУ в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

З огляду на відсутність з технічних причин відеозв’язку на цьому засіданні суд призначив судове засідання на 4 березня (о 10 год.).

 

Обєднана прес-служба українських організацій Росії

Москва

26 лютого 2020 р.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа