Суд у Мічиґані відхилив позов Трампа щодо голосування

trump22

У США суди трьох штатів відхилили позови кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа, який повідомляв про проблеми з голосуванням та бюлетенями, повідомляє The Washington Post.

У Пенсильванії відхилили шість окремих позовів, що стосувалися близько 9 тисяч бюлетенів, надісланих поштою у Філадельфії та Монтгомері. Повідомляється, що у 600 бюлетенях з Монтгомері виборці не вказали «необхідну» зворотну адресу. Суддя заперечив, що це порушення, адже в інструкції вона й не вимагалася.

Щодо п’яти інших випадків суддя, відхиляючи позови, зазначив, що кампанія «не стверджувала, що сталися випадки шахрайства, що є докази шахрайства чи що ці бюлетені заповнювалися не тими виборцями, на чиє ім’я вони були видані».

У Мічиґані суддя штату відхилив прохання двох республіканських спостерігачів за виборами скасувати результати підрахунку голосів в Детройті. Він не побачив переконливих доказів фальсифікації результатів — «аргументи не заслуговують на довіру».

Окрім того, в Аризоні суддя відхилив позови кампанії Трампа, Республіканського національного комітету і Республіканської партії штату після того, як адвокати визнали в суді, що позов не вплине на результат президентських виборів.

Джерело: uapost.us

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа