#StandWithUkraine Звернення СКУ до Дня Соборності

Stand together

#StandWithUkraine Стоїмо на підтримку України

22 січня, в День Соборності, на заклик Світового Конґресу Українців (СКУ),  українські громади виступають на підтримку України та закликають міжнародне співтовариство стати на захист української незалежності і суверенітету #StandWithUkraine.
Злука, об’єднання українських земель у 1919 році, стала кульмінацією багатовікової боротьби нашого народу за єдність, самовизначення і свободу. Ці події вибудували підґрунтя для відновлення незалежності в 1991 році та надихають український народ на скріплення єдності в протидії російському агресору.
Сьогодні світове українство разом з друзями України стоїть на захисті України та усього демократичного світу.
Після 8 років кривавої війни в Україні, Росія загрожує всій Європі та  дестабілізує міжнародний порядок.
Світовий Конґрес Українців закликає світову спільноту надати військову та безпекову допомогу Україні, призупинити Північний Потік 2, ввести жорсткі каральні санкції проти Росії #StopPutinNOW та разом зупинити нову війну в Європі.
“Сьогодні, в День Соборності України, ми як єдиний світовий народ пліч-о-пліч стоїмо на захист права українців жити вільно та в мирі на своїй землі, – наголосив Президент СКУ Павло Ґрод. – 100 років тому українці здобули омріяну незалежність, але не змогли її втримати. Сьогодні ми, українці, мусимо не лише вистояти, але й перемогти –  разом зупинити російського агресора, який загрожує всьому демократичному світу”.
Україно, ми стоїмо разом. Слава Україні! Героям Слава!
Заклик до дії: Долучайтеся до кампанії #StandWithUkraine #StopPutinNOW

  1. Завантажуйте банери #StandWithUkraine – #StopPutinNOW  
  2. Сфотографуйтеся тримаючи одне з цих зображень
  3. Поширте ваше фото на соціальних мережах з гештегами #StandWithUkraine #StopPutinNOW #SayYEStoUkraine
  4. Зверніться з листом до свого обраного представника у владі і висловіть свою підтримку політичним позиціям СКУ. Шаблон листа доступний тут. 
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа