Сьогодні МНК та Україна попрощалися зі своїм захисником Назаром Матлаком, другом Штахетою

НазарМатлак

18 червня, поблизу міста Оріхів у боротьбі з російськими загарбниками, він віддав своє життя, захищаючи Українську Самостійну Соборну Державу.
З юних років Назар був громадським діячем, очолював Київський осередок МНК, активно працював над очищенням України від комуністичної спадщини. Чесний, щирий, життєрадісний, справедливий, все готовий, надійний, вірний своїм цінностям і переконанням — саме таким Штахета був другом, наставником, націоналістом та громадянином.
Все готовий і безкорисливий — риси націоналіста, які найбільше асоціюються з Назаром. В будь-який момент він приходив на допомогу: чи то на потребу організації, чи для допомоги друзям. Він завжди був відданий справі та Ідеї — якщо не мав достатньо часу для активної діяльності, завжди підтримував організацію фінансово.
Щирий і чесний — Назар ніколи не лукавив, не боявся говорити правду, якою б болючою і різкою вона не була. Ніколи не мирився з несправедливістю, брехнею та підступністю.
Рішучий та відважний — з перших днів повномасштабного вторгнення друг Штахета став на захист України. Він не лише читав теорії про ідеологію українського націоналізму, Назар виконав чин справжнього дієвого та вірного Україні націоналіста.
Друг Штахета — справжній приклад відданості, вірності, чесності, дієвості та життєвого оптимізму. Ти був націоналістом не на словах, а в кожній справі, в кожній дії, кожного дня свого життя. Ти залишишся назавжди на сторінках історії боротьби за Україну, а також у серцях кожного МНКівця, друзів, товаришів, побратимів, родини та дружини. Дякуємо, друже, що ти жив, творив та віддав своє життя за Українську Самостійну Соборну Державу.
9/44 Будь вірний Ідеї Нації на життя і смерть і не здайся, хоч би проти Тебе був увесь світ.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа