Сьогодні Львів прощається із Героями Юрієм Петрівим та Віталієм Казаковим

Віталій Казаков

🕯 Віталій Казаков (09.12.1988-05.10.2023)
Народився за кордоном. Протягом свого життя проживав у різних містах України. У мирний час активно займався волонтерською діяльністю, зокрема, роздачею їжі нужденним. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації боронив державу на південному напрямку фронту на посаді стрільця-снайпера 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.
Юрій Петрів
🕯 Юрій Петрів (17.07.1983-10.10.2023)
Народився у місті Нетішин Хмельницької області. Закінчив колишній Львівський інститут економіки і туризму. Працював у ресторанній сфері, а після переїзду до столиці займався торгівлею. Протягом 2015-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Після повернення до цивільного життя продовжив працювати у торгівельній сфері. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від окупантів до лав 67-ї окремої механізованої бригади. Боронив державу на північному та східному напрямках фронту.
Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа