СКУ розпочинає міжнародну кампанію на підтримку України

кампан

Світовий Конґрес Українців (СКУ) закликає українські громади та друзів України по всьому світу приєднатися до кампанії  #StandWithUkraine #StopPutinNOW та продемонструвати свою підтримку українського народу, його права жити вільно та в мирі на власній землі.

22 cічня, в День Соборності України, Світовий Конґрес Українців запрошує приєднуватися до всесвітньої акції, щоб підтримати Україну #StandWithUkraine та зупинити Путіна #StopPutinNOW.

«Російська агресія є серйозною загрозою для суверенітету України, і, безсумнівно, може спричинити масштабну і криваву війну в регіоні, не бачену з часів Другої світової війни», – зазначив Павло Ґрод, Президент СКУ.  «Ми закликаємо міжнародну спільноту розпочати введення каральних санкцій проти Росії та надати потужну військову і безпекову підтримку Україні!».

З початку нападу Росії на Україну у 2014 році, понад 14 000 людей були вбиті, десятки тисяч важко поранені, понад 1,5 мільйона стали внутрішньо переміщеними особами. Впродовж останніх місяців Росія накопичує безпрецедентно великі військові сили на кордонах з Україною. Імперські амбіції Путіна не обмежуються сусідніми з Росією державами, адже він продовжує дестабілізувати демократії в усьому світі.

Заклик до дії: Долучайтеся до кампанії #StandWithUkraine #StopPutinNOW

  1. Завантажуйте банери #StandWithUkraine – #StopPutinNOW  
  2. Сфотографуйтеся тримаючи одне з цих зображень
  3. 22 січня поширте ваше фото на соціальних мережах з гештегами #StandWithUkraine #SayNotoPutin #StopPutinNOW #StoptheWARagainstUkraine
  4. Зверніться з листом до свого обраного представника у владі і висловіть свою підтримку політичним позиціям СКУ. Шаблон листа доступний тут. 
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа