Скоро негода: бійці на передовій потребують захисту та комфорту

Для наших захисників, які тримають оборону на передовій, осінь це пора нескінченних дощів, багнюки та холоду. Далі – ще гірше, лише зимові морози. Цілком очевидно, що у найближчі дні війна на Донбасі не скінчиться, отже нашим воїнам доведеться якось облаштовувати свій побут, ховатися від негоди і готуватися до зими. До того ж, постійні обстріли – укриття мусять бути не лише теплими, а і міцними, та захищати від вибухів, куль та уламків.

І ми маємо, що запропонувати нашим захисникам. У рамках проекту «Польові бліндажі» ми розробили та виготовяємо зручні та міцні укриття для бійців. Ці бліндажі утеплено та укріплено жорстким каркасом, тому вони надійно захищають як від холоду, так і від посилених обстрілів. І це не просто слова – свої вироби ми перевіряли у польових умовах. Більше того, понад півсотні наших бліндажів вже обладнано у зоні АТО на Луганщині та Донеччині. Періодично нам дякують самі бійці – під час найзапекліших артилерійських обстрілів бліндажі дійсно рятують життя.

blindage-need

Бліндажі виготовлено у якості збірних модулів, тому транспортування та збір бліндажа воєдино не потребує значного часу та зусиль. Один такий бліндаж може прихистити до 18 чоловік, а на час обстрілу і того більше. До того ж, на час тривалої дислокації у бліндажі можна облаштуватися і з підвищеним рівнем комфорту – там можна обладнати пічку, хозблок, електромережі тощо. Усе, аби солдати не скніли просто неба, а мали можливість обсохнути, зігрітися та відпочити навіть у найлютіший мороз.

in-1

Нині на фронті начебто панує перемир’я. Чи буде воно тривалим – питання риторичне, всі ми розуміємо, що бойовики використовують періоди тиші для того, щоб перегрупуватись, переозброїтись та підготувати чергові провокації. Розуміючи, наскільки дорогоцінний цей час, ми прагнемо використати його з максимальною користю і вкотре потребуємо вашої допомоги. Лише учора ми оплатили виготовлення п’яти бліндажів. Найближчим часом мусимо оплатити ще п’ять. Далі – ще стільки, аби усі наші хлопці були захищені та мали, де зігрітися і відпочити. Ваші пожертви дозволять завершити черговий етап проекту і забезпечити надійний прихисток для ще кількасот наших захисників. Адже вони мерзнуть під ворожими обстрілами саме для того, щоб більшість із нас могла й далі насолоджуватись домашнім затишком. І невеличка пожертва на укриття – це те найменше, чим ми можемо їм допомогти і віддячити.

Закликаємо всіх небайдужих допомогти нашим солдатам вистояти та перемогти у цій війні. Долучайтеся до благодійної справи – добро завжди повертається.

Бійці сподіваються на вас. Разом до Перемоги!

Народний проект

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа