Садовий звинуватив Тервиборчком в “заколоті”

sadoСьогодні у Львові справжня істерика від Садового. Територіальна виборча комісія скликала депутатів, щоб привести до присяги (це може зробити тільки ТВК).

Нові депутати почали роботу в рамках закону і це просто формальщина. Та Андрій Іванович образився і почав скандалити з першого ж дня на посту міського голови.

А тепер по поличках:
1. Львівська територіальна виборча комісія своїм рішенням скликала новообраних депутатів. Львівська ТВК – єдиний уповноважений орган, який може скликати перше засідання новообраної ради. І обов’язок депутатів – з’явитись, фактично, на своєму робочому місці. Все, що зробили депутати – це склали присягу.

2. Що робить Садовий?
Починає справжню істерику та робить з себе жертву «уявного» заколоту, який ніби-то організований руками «ЄС», «Варти» та «Свободи». Спекулює темою проведення сесії, вибору секретаря міськради та призначення членів виконкому, незважаючи на те, що це все – компетенція виключно самих депутатів!!

Виконком обирається міською радою, де у Садового лише 17 депутатів з 64. Тому його присутність або відсутність, фактично, не є принциповою. Партія Андрія Івановича просто хоче керувати засіданнями, маючи меншість в міськраді. То хто тут рейдер?

Весь цей театр абсурду, розпочатий Садовим полягає у тому, що новообраний мер боїться втратити посади, на яких вже сидять «його» люди та боїться, що не матиме можливості «порішати» це питання з депутатами.

Так мер, прикриваючись захистом демократії, насправді просто захищає свою шкуру та свої інтереси.

Енергія Львова

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа