Рябошапка підтвердив судимість Слуги Народу за зґвалтування неповнолітньої

Сьогодні, 20 листопада, відбувся брифінг Генеральної прокуратури України стосовно припинення функції досудового розслідування органами прокуратури.

ivanisovzbrekhavheneralniyprokurorpidtverdivsudimi20191120_7681

На запитання журналістів про судимість пана Іванісова Руслан Рябошапка підтвердив цю інформацію:

Перевірка була проведена не нами. Але там ті факти, про які ви говорили підтвердилися. – прокоментував генеральний прокурор Руслан Рябошапка.

Нагадаємо,  у ряді ЗМІ опублікували інформацію про те, що народний депутат Роман Іванісов нібито приховав від ЦВК інформацію про судимість. 

Повідомлялося, що 21 березня 1996 року майбутній нардеп від «Слуги народу» був засуджений до 3 років 6 місяців позбавлення волі за згвалтування неповнолітньої. За визначенням Запорізького обласного суду від 17 квітня 1996 року вирок був змінений на 2 роки 6 місяців виправно-трудових колоній загального режиму. Відбував ув’язнення в Маріупольській ВТК Донецької області. Також прикріплені фото документів невідомого походження з відповідною інформацією.

Коли з’явилась ця інформація, Іванісов почав заперечувати факт злочину і судимості, а голова фракції СН пообіцяв позбавити мандату у випадку підтвердження фактів.

Джерело: charivne

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа