Рух Опору Капітуляції кличе на Віче 21 листопада та на Банкову 8 грудня

rok4

Понад 300 учасників Національного Форуму Гідності, серед яких такі відомі особи як Володимир Балух, Юрій Макаров, Ігор Коліушко, Оксана Забужко, Ігор Мазур “Тополя”, члени Стратегічної ради РОК Сергій Квіт, Йосиф Зісельс, Володимир Василенко, Михайло Гончар, Данило Лубківський, Володимир Огризко, представник світового українства Борис Потапенко звернулися до громадянського суспільства, парламентських та позапарламентських патріотичних партій із закликом уникнути взаємопоборення і скоординувати зусилля для протистояння капітулянтських намірам влади.

76945438_468510234019085_9004051842576941056_o

В рамках форуму відбулося обговорення ключових загроз, які нависли над країною, в якому брали участь представники партій.

Для роботи з координації всіх державницьких сил буде створена ініціативна група. Також в рамках 5 робочих секцій (безпекової, гуманітарної, соціально-економічної, секції із захисту конституційного ладу та організаційно-координаційної секції) були напрацьовані вимоги до влади, перелік яких буде оголошено 21 листопада на Віче на Майдані.

Серед них, вже зараз можна сказати, є вимога виконувати Українську доктрину безпеки та миру, захищати українську мову та інформаційне поле, права корінного населення Криму, не допустити запуску ринку землі на основі запропонованою владою концепції тощо.

Також було підтримано 8 грудня, напередодні саміту “нормандської четвірки” провести акцію Варта на Банковій.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа