Росія провела військові навчання з Сербією

ru+serb

Спільні сербсько-російські військові навчання “Слов’янський щит 2021” та BARS 2021 пройшли в середині жовтня в Сербії.
В навчаннях брали участь Військово-повітряні сили та протиповітряна оборона армії Сербії та Повітряно-космічні сили Збройних сил Російської Федерації, оснащені зенітним ракетно-артилерійською батареєю «Панцир-С».
Російські комплекси «Панцир-С», які брали участь в навчаннях в Сербії, повернулися до Росії. Їх доставка здійснювалася повітряним шляхом, військово-транспортними літаками.
Як повідомляє армія Сербії, на навчаннях “Слов’янський щит 2021” відпрацьовувалися бойові дії та прийоми об’єднаної групи протиповітряної оборони в операції із захисту стратегічного об’єкта від розвідки та повітряних дій. В рамках BARS 2021 відбулися навчання змішаних екіпажів винищувальної авіації та вертольотних підрозділів щодо ведення бою в денних і нічних умовах.
Screenshot at 2021-10-22 18-05-59
Під час навчань “Слов’янський щит 2021” підрозділи 250-ї зенітно-ракетної бригади обстрілювали з артилерійського та ракетного озброєння цілі у повітряному просторі, а також цілі на землі з артилерійського озброєння.
За повідомленнями сербських армійців, усі цілі були вражені, і представники артилерійсько-ракетних підрозділів армії Сербії для зенітних операцій вкотре показали, що вони здатні відповісти на всі виклики, які несе сучасна війна.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа