Російські терористи отримали професійне підкріплення під Зайцевим

Один український солдат загинув, двоє отримали важкі поранення в результаті обстрілу Зайцевого російськими терористами 7 червня. Про це повідомив координатор центру волонтерів “People’s Project” (“Народний проект”) Максим Рябоконь https://www.facebook.com/ryabokon.maxim?fref=ц з посиланням на розвідників.
Волонтер оприлюднив фото, де зафіксовано воронку від потрапляння ворожого снаряду 120 мм, які заборонені “Мінськими домовленостями”.
Також, за словами Рябоконя, розвідка повідомила йому, що у російсько-терористичних військ відбулася ротація. На “службу” заступили професійні російські бойовики.
“Ми вже маємо цьому документальні докази, які оприлюднимо пізніше на нашому сайті http://www.peoplesproject.com/ та на нашій сторінці у Facebook“ https://www.facebook.com/Narodnyi.Proekt/?fref=ts,- сказав волонтер.
“До чого готуються російсько-терористичні війська – нам, нажаль, поки невідомо. Наразі нам всім залишається лише сподіватись, що масованого наступу не буде”,- додав Рябоконь. Він просить українців допомагати солдатам. “Давайте разом наближати нашу Перемогу!”,- закликав волонтер.
Наразі найбільшої уваги потребують:
“Оперативне реагування” http://www.peoplesproject.com/operativne-reaguvannya/ , “Я снайпер” http://www.peoplesproject.com/ya-sniper/, “Польовий бліндаж” http://www.peoplesproject.com/blindage/
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа