Рекреаційний табір Kinburn NAVY Сamp прийняв перших бійців

Днями табір Kinburn NAVY Сamp http://www.peoplesproject.com/kinburn-navy-camp/, розташований на Кінбурнській косі, почав свою роботу та прийняв перших військових. Завдяки вашим пожертвам People’s Project http://www.peoplesproject.com/ оплатив за проживання та перевезення бійців до табору. Організатори заходу зробили все можливе щоб військові мали змогу відпочити, подихати свіжим морським повітрям та потренуватися. Фізичних активностей, до речі, запланували чимало та на будь-який смак. Можна лазити на скеледромі, займатися кросфітом з досвіченим та вибагливим тренером Оленою http://www.peoplesproject.com/reports/trenerskij-sklad-kinburn-navy-samp-popovnivsya-legendoyu-krosfitu/, займатися йогою, є і каноє і SUP-борд. В решті решт, можна просто купатися, або лежати на пляжі та спостерігати за тим як тренуються інші.
In2
in11
top
People’s Project долучився до збору коштів на цей проект тиждень тому. Ми не хвилини не сумнівалися в доцільності організації табору. Маючи можливість постійно спілкуватися з військовими, як з тими, хто вже демобілізувався так і з тими хто зараз воює, ми знаємо як важливо для них хоч інколи “відключитися” від війни, навіть не на довго. Море, сонце та можливість відпочити – саме те, що потрібно багатьом нашим захисникам.
Суворі будні військових, навіть на пляж з гирями 🙂
Як ми вже писали, завдякі вашій активній підтримці, ми оплатили проживання та перевезення військових до табору. Залишилось ще зібрати гроші на оренду обладнання для концерту, що має стати кульмінацією відпочинку. Нагадуємо, що концерт буде благодійним. Всі зібрані за квитки гроші будуть передані родинам двох загиблих бійців спецзагону по боротьбі з підводними диверсантами. Олег Стороженко http://memorybook.org.ua/21/storozhenko.htm та Олександр Стрілюк http://memorybook.org.ua/21/streluk.htm загинули у березні 2015 року під час виконання бойового завдання в зоні АТО.
Закликаємо всіх небайдужих приєднатися до збору кошті. Кожний благодійний внесок має вагу. Долучайтеся до благодійної справи – добро завжди повертається.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа