Путінські дипломати та “консерви” тиснуть на пресу

Попри показове втихомирення російської влади напередодні президентських виборів, потік брехні та спроб підривної діяльності з боку РФ проти України і країн Заходу триває. 

Так, нещодавно російське дипломатичне представництво в Австралії поширило «прес-реліз», в якому в найбрудніших тонах критикувало газету «The Australian» і Стефана Романіва, Генерального секретаря Світового конгресу Українців, голову Спілки українських організацій Австралії за матеріал про протидію путінській агресії. Окрім традиційних штампів типу «русофоб», «брудні ігри бандерівців», російська сторона вдається до звинувачень вбік Романіва і самого видання в тому, що цією публікацією вони підсилюють антиросійські настрої в Британській Співдружності. Весь цей «прес-реліз» витримано в традиційній для путінської дипломатії грубій, погрозливій формі.

Не відстають від «старшого брата» й «консерви» (законсервовані раніше завербовані російськими спецслужбами агенти) РФ в Україні. Спочатку було затримано Володимира Рубана за перевіз великого арсеналу зброї з окупованих територій Донбасу, підготовку теракту і замах на керівників української держави. Потім Генпрокуратура за підозрою у сприянні таким діям Рубана взялася за нардепа Надію Савченко.

Проявила себе на цьому тижні ще одна ймовірна «російська консерва» – колишній начальник головного управління юстиції АР Крим Сергій Коровченко, який, як і Савченко з Рубаном, вважається людиною кума Путіна Віктора Медведчука.

Після того, як журналіст Іван Жеведь на сайті «Депо» опублікував матеріал Іхтамнєт” у Тимошенко: В “Батьківщині” знайшовся скандальний “кримський міністр”- помічник Портнова про Коровченка, журналістові з номеру, який на сайті Національної асоціації адвокатів України значиться саме як номер згаданого діяча, стали надходити повідомлення з погрозами фізичної розправи та здійснення актів насильства.

Іван Жеведь вже звернувся по даному факту до правоохоронних органів.

ОПАД

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа