Провід СКУ зустрівся з командою Міністерства у справах ветеранів

kopiya-copy-of-copy-of-copy-of-copy-of-copy-of-copy-of-copy-of-untitled-3-910x558

27 липня відбулася робоча зустріч проводу СКУ на чолі з першим віцепрезидентом Стефаном Романівим з командою Міністерства у справах ветеранів України на чолі з Міністром Юлією Лапутіною. Захід відбувся за координаційної допомоги і за участі представників Міністерства зовнішніх справ України, зокрема заступника Міністра закордонних справ Василя Боднара.

У ході зустрічі сторони обговорили цілі, пріоритети та завдання, які стоять перед Міністерством ветеранів у справі соціальної підтримки ветеранів російсько-української війни та їхніх сімей, розвитку ветеранського руху, виховання та зміцнення в українському суспільстві культури поваги до подвигу наших захисників. Зокрема, пані Міністр розповіла про стратегічні напрями діяльності Міністерства та окреслила плани роботи своєї команди на найближчий час.

Ще однією темою обговорення став досвід української діаспори у справі допомоги і реабілітації українських ветеранів, а також практики, які застосовуються для підтримки ветеранів у різних країнах світу. Перший віцепрезидент СКУ Стефан Романів та представники проводу і складових організацій СКУ з Європи та Північної Америки поінформували команду Міністерства про численні проєкти української діаспори для підтримки ветеранів. Стефан Романів запевнив у готовності СКУ поділитися досвідом, набутим за роки системної праці у цьому напрямку.

За результатами зустрічі сторони домовились сформувати робочу групу для напрацювання подальших кроків та налагодження постійної співпраці між СКУ та Міністерством у справах ветеранів.

 

Джерело: СКУ

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа