Проросійського голову ПАРЕ виженуть з посади зі скандалом на очах в його короля

EU-shotЛіберали, Соціалісти і Консерватори у ПАРЄ проголосували за відставку Аграмунта.

Про це на Фейсбук написав народний депутат, голова української делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв.

«Президент ПАРЄ Аграмунт намагається ухилитись від відставки. Про це зранку гуде вся Асамблея. Три політгрупи – Ліберали, Соціалісти і Консерватори – на своїх засіданнях проголосували за недовіру Аграмунту. Жодного голосу за нього. В ЄНП просто не поставили на голосування, але очевидно що більшість теж проти того щоб Аграмунт перебував на посаді президента ПАРЄ», – зауважив політик.

«Те що він чіпляється за крісло, показує, крім його безвідповідальності, що європейські політики теж можуть діяти як пост-радянські. Але тут, в Європі, це викликає шалене обурення. Тому, після спілкування з колегами з інших делегацій, я зрозумів що катастрофічні наслідки будуть не лише для Аграмунта, а й для Королівства Іспанія», – додав парламентар .

«Прямо завтра під час королівського візиту в ПАРЄ. І багато хто в Асамблеї налаштований рішуче.

Проте, саме цього добивається РФ. Як і у випадку з Україною – показати ПАРЄ корумпованою організацією з гризотою всередині. Тому українська делегація працює над об’єднанням максимальної кількості колег навколо недопущення руйнування самої інституції», – резюмував народний депутат.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Wed, 26 Apr 2017 12:53:47 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа