Правило «Міранди» для можновладців від ПР

У ситуації, до якої ви довели Україну, у вас залишається право скласти свої повноваження і добровільно відшкодувати збитки, заподіяні народу України. Кожне сказане вами слово проти українського народу буде використане проти вас!

В Україні вже не існує системи правосуддя, і тому захищати свою гідність та навіть і своє життя ми будемо самостійно, всіма морально і право дозволеними способами.

Відтепер ваші фото, як анонси україно-людиноненависників будуть розповсюджуватися в українських громадах закордоном з проханням миттєвого реагування на ваше перебування у цих країнах. Вам прийдеться буквально ховатися від своїх співвітчизників.

Замість «Щасливого перебування!» у аеропортах вас буде зустрічати «Ганьба!». У ваших офіційних чи приватних поїздках закордон ви будете боятися, щоб вас не впізнали українці. Ми оперативно інформуватимемо місцеві ЗМІ про вашу приналежність до авторитарно-реакційного режиму. Відтепер ми розпочнемо легальну перевірку реєстрів прав власності на нерухомість та бізнес структур, пов’язаних з вашими іменами у країнах нашого проживання.

Для конкретики розпочнемо з нардепа партії регіонів – Дмитра Святоша, який в перший день Нового року «привітав» українську діаспору образливою лайкою (http://gordonua.com/news/society/NardepPartiiregionovnazvalukrainskuyudiasporuurodamiichmoshnikami-4422.html).

Невідомо, що більше розізлило Святоша в українській діаспорі: її монолітність з українцями в Україні і потужна підтримка ЄвроМайдану, чи репутація українських трудових мігрантів, які на відміну від сумнівних бізнесів нардепа (http://2012.chesno.org/meter/person/100/) «чорною», а отже, чесною працею не тільки вирішують свої економічні проблеми, але й пересилають щороку в Україну близько 7 млрд. доларів США допомоги.

Отже, просимо всіх небайдужих українців при отриманні інформації про можливе перебування Дмитра Святоша закордоном надавати цю інформацію в українські ЄвроМайдани в Європі та інших країнах, де вони створені для швидкого реагування і організації акцій засудження.

Голова Спілки українців у Португалії,

Павло Садоха

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа