Подробиці нічного обстрілу Авдіївки

Вночі проти четверга російськими терористами були обстріляні із забороненої зброї позиції ЗСУ в промзоні Авдіївці. Про це повідомив координатор центру волонтерів “People’s Project” Максим Рябоконь. https://www.facebook.com/ryabokon.maxim?fref=ts

За його словами, російські терористи гатили по українських позиціях майже до першої години ночі. Російсько-терористичні війська випустили близько 300 мін переважно великого калібру – 122й, 120й і 82й, заборонених “Мінськими домовленостями”.

В результаті обстрілу жертв серед наших бійців немає,- повідомив Рябоконь.

авдеевка 9

Українські військові чітко виконують “Мінські домовленості” і не відповідають терористам тим же. Під час обстрілу хлопці ховаються в добре укріплених бліндажах, які центр волонтерів “People’s Project” (Народний проект) збирав і доправляв в Авдіївку  http://www.peoplesproject.com/blindage/ завдяки пожертвам українського народу. Максим Рябоконь висловив подяку тиловим службам за нещодавну організацію доставки ще двох наших укріплених бліндажів в Авдіївку.

Як повідомляв “Народний проект” http://www.peoplesproject.com/reports/rosijski-teroristi-znovu-obstrilyali-avdiivku-2-vijskovix-zaginuli-8-poraneni/, 23 травня 2016 року, в результаті масованого обстрілу з боку російсько-терористичних військ загинули 2 бійців ЗСУ та 8 отримали поранення різної ступені важкості.

Як відомо, Авдіївка залишається найгарячішою точкою зони АТО. Майже щодня російські терористи здійснюють масовані обстріли позицій ЗСУ в промзоні з використанням забороненої зброї. Збройні провокації російсько-терористичних війск час від часу фіксують спостерігачі ОБСЄ.

Центр волонтерів “People’s Project” http://www.peoplesproject.com/ за фінансування народом України здійснює регулярні поставки екіпірування бійцям в Авдіївку. Наразі допомога народу необхідна на наступних напрямках:

“Оперативне реагування” http://www.peoplesproject.com/operativne-reaguvannya/, “Я снайпер” http://www.peoplesproject.com/ya-sniper/ , “Польовий бліндаж” http://www.peoplesproject.com/blindage/

Унікальна система звітності дозволяє бачити рух народних коштів онлайн http://www.peoplesproject.com/operativne-reaguvannya/#report

Зробіть свій внесок в Перемогу!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа