Подарунок на сто тисяч: спонсор-благодійник поповнив арсенал снайперів

Незважаючи на усі складнощі, пожертви на потреби української армії продовжують надходити. Хтось жертвує скромні десять-двадцять гривень. Хтось одразу кілька тисяч. А днями один із постійних благодійників подарував тепловізійний приціл. Прилад Apex XD75 вартує більше 100 000 гривень. Людина ж просто купила, привезла його в багажнику авто і віддала нам – нате, мовляв, хлопцям на передовій знадобиться.
Волонтери People’s Project передали на передову, підрозділу снайперів славнозвісної 79 аеромобільної бригади, новенький тепловізійний приціл Pulsar Apex XD75 та джерело живлення EPS50 до нього. Приціл відразу потрапив у потрібні руки і вже допомагає нашим хлопцям цілитися краще і вдень і вночі.
Top1
Третій рік як російський агресор відхапав Крим і суне свої погані лапи на землі Донбасу. Третій рік точиться кривава неоголошена війна, і наші хлопці на передовій, ціною власних життів, захищають наш спокій. Третій рік, як чи не кожна українська родина затягнула паски потужче і з уіх сил намагається вижити в умовах скрутної економічної ситуації.

У рамках проекту «Оперативне реагування» волонтери докупили до прицілу джерело зовнішнього живлення і одразу ж відправили комплект на одну з найгарячіших ділянок передової. Відповідно до запиту, приціл передали роті снайперів 79 бригади, що дислокується під Авдіївкою. До речі, командує ротою Герой України – той самий Валерій Чибінєєв, про якого волонтери лише нещодавно писали  http://www.peoplesproject.com/reports/teplovizor-dlya-79-brigadi/.

IN1(1)

Та у порівнянні із кількістю терористичних військ, снайперів із 79-ї бригади не так і багато. Аби хлопці не перевтомилися, аби й інші бійці могли знешкодити якнайбільше ворогів, ми мусимо допомогти їм із якісним спорядженням. Саме для цієї мети волонтери продовжують збирати кошти у рамках проекту «Оперативне реагування». На всі зібрані гроші, поступово оснащуються бійці на передовій відповідно до їхніх нагальних потреб.
IN3
Долучайтеся до збору коштів — допомагайте екіпірувати бійців на передовій та захищати нашу країну!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа