Перегрупування окупантів. Мозговий прориватиметься в Луганськ з заходу

У ніч з 21 на 22 липня були помічені істотні переміщення військової техніки по Луганській області, зокрема по лінії Первомайськ, Стаханов, Алчевськ. Очевидці кажуть, що бачили УРАЛ з бойовиками, БТРи, тягачі з гарматами. Як вже повідомлялося раніше близько півночі велика колона перейшла кордон України з РФ.

Як повідомляють очевидці близько 3 ночі бачили колону яка їхала по об’їзній Первомайська в напрямку Стаханова, у складі колони йшли вантажівки і БТРи.

Близько 8:30 через Стаханов пройшла колона в напрямку Брянки, Алчевська, повідомляють місцеві жителі. У складі колони їхали 3 БТР і кілька машин з платформами, на яких перевозили гармати і два автобуси з бойовиками.

Місцеві жителі Алчевська повідомляють, що вранці в місто увійшла колона близько 10 тентованих машин, 2 бронемашини (БТР або БМП). Бойовики розселяються в готелі “Ювілейний” і третьому гуртожитку ДонДТУ. На техніці і нашивках бійців очевидці помітили символіку батальйону “Привид”. У будівлі старого пологового будинку, за неофіційними даними планують розмістити госпіталь.

Як повідомлялося ранні, в ніч з 21 на 22 липня, був здійснений прорив через кордон в районі Великого Суходола. У колоні рухалося 24 УРАЛа, що перевозили піхоту і боєприпаси. Також – близько 20 одиниць танків і БТР. Колона рухалася в напрямку Луганська.

Нагадаємо, що сили АТО ведуть бойові дії на підступах до Луганська. У районі селищ Веселої Тарасівки і Білого (на пів шляху між Алчевськом і Луганськом) стоїть Нацгвардія.

Джерело

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа