ОУН вітає з Днем Незалежності

image002

Вже 28-й рік ми відзначаємо День Незалежності України. З кожним роком поглиблюється усвідомлення важливості цієї події і дати – 24 серпня – і значення її для всієї країни, для кожного з нас. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.

Перед Україною, перед усіма українцями стоять складні й великі завдання. Але ми віримо, що разом здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності й розбудови нашої держави.

Безумовно, ці роки стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на відповідальність, нарешті – на здоровий глузд. Але не може бути сумніву в тому, що народ в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків і сучасників. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього – обов’язок кожного з нас, усього народу.

Бажаємо всім українцям щастя, добра і злагоди, сили, національного порозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового життя, до кращого прийдешнього!

З нагоди такого важливого свята хочеться побажати сил у боротьбі та досягнення поставленої мети. Любові до рідної землі. Нехай не згасає віра і оптимізм у душах українського народу. Сьогодні важливо одне: наша спільна перемога, наше спільне майбутнє! Зі святом Незалежності!

Слава Україні!

Провід ОУН (б)

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа