ОТУ “Північ”: В Бахмутському районі на міні підірвався ще один військовий

stop-miny-1024x680

В зоні проведення Операції Об’єднаних сил на протипіхотній міні ПОМ-2 підірвався український військовослужбовець. Він отримав осколкові поранення. 

Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання “Північ”.

За даними військових, це сталося неподалік Луганського Бахмутського району. Там спрацювала протипіхотна осколкова міна натяжної дії (ПОМ-2), яка поранила бійця. Йому надали медичну допомогу та евакуювали у госпіталь.

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Вони з’ясовують обставини поранення військового.

Сьогодні, 27 лютого, неподалік населеного пункту Луганське, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», внаслідок підриву на протипіхотній осколковій міні натяжної дії (ПОМ-2) отримав поранення військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.
Воїну оперативно надано медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються.

Зазначимо, напередодні штаб ООС фіксував, як окупанти Донеччини дистанційно мінували позиції українських військових цими забороненими міжнародними конвенціями мінами.

Додамо, це вже 12-й постраждалий український захисник за 2 останніх доби. З них 9 бійців отримали поранення або бойове травмування внаслідок обстрілу під Водяним на Приазов’ї. Один боєць отримав напередодні кульове поранення поблизу Мар’їнки та Лебединського, і ще один захисник Донеччини підірвався на вибухівці в районі Невельського Ясинуватського району.

Наталя Жукова, Вільне Радіо

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа