Оптичні прилади, передані 128 Бригаді, вже працюють на передовій

Наприкінці минулого тижня, волонтери People`s Project розповідали про передачу за проектом “Оперативне реагування“ http://www.peoplesproject.com/operativne-reaguvannya/ , що волонтери доправили на передову для 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади. Всі передані речі вже у військових, виконують бойові завдання. На ці прилади там дуже чекали. Позиції, що тримають хлопці в районі шахти “Бутовка”, стратегічно дуже важливі не тільки для цього сектору, а й для фронту взагалі. На них, в тому числі, тримається оборона в районі аеропорту Донецька. Бійці 128-ої протистоять підрозділам терористів, що сидять в новому терміналі.
In-Butovka
Між нашими опорними пунктами та позиціями окупантів поле, що перемежовується вузькими насадженнями дерев та кущів. Тут вже звикли до щодених перестрілок та мінометних обстрілів. Військовим потрібна якісна оптика щоб завадити супротивнику підійти на близьку відстань. Важливі як тепловізори, так і якісні біноклі. Інколи вночі, коли особливо спекотно, через тепло від землі та місячне сяйво тепловізор занадто засвічує, а от гарний бінокль допомагає бачити.
Top-Butovka
Трохи раніше, до цього ж підрозділу ми передавали два посилених бліндажі, щоб хлопці були захіщені під час обстрілів. Один з бліндажів хлопці вже встановили та використовують. Інший, через постіні обстріли, на жаль, встановити ще не вдалося. Так там у них гаряче.
Збираючи кожну передачу для наших хлопців на передову, хоч малу чи велику, ми сподіваємося уберигти їх та допомогти повернутися з перемогою, цілими та здоровими. Тим самим, ми уберігаємо і себе від поганих новин з фронту. Закликаємо всіх небайдужих допомогти нашим солдатам вистояти та перемогти у цій війні. Долучайтеся до благодійної справи – добро завжди повертається.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа