Окупанти не розраховують втримати Стаханов

У Стаханові біля стадіону “Перемога” перебуває велика кількість бойовиків, яких привезли туди на автобусах і 3-х БТРах: “Вони хапають всіх чоловіків, які проходять повз і під страхом смерті змушують їх вступати в ополчення”, – розповідають місцеві жителі.

Також за повідомленнями очевидців на териконі шахти “Ілліча”, що неподалік від стадіону, бойовики встановлюють вогневу точку.

На площі Стаханова, біля парку культури “Гірник” збираються групи бойовиків з автоматами, поки без техніки. Самі вони кажуть, що це у них перевалочний пункт, і вони тут не затримаються. Серед бойовиків подейкують, що прийшов наказ від Болотова, протриматися до ранку середи (23.07), що буде потім – невідомо.

Крім того, місцеві жителі повідомляють, що на вул. Кірова біля ресторану «Україна», бойовики поставили великий блокпост, зміцнюють його бетонними блоками. Встановили “велику гармату”.

За повідомленнями місцевих жителів, в місті розміщено два штаби бойовиків. Один – в будівлі УБОЗ, за адресою вул. 395-й Шахтарської дивізії, 48. Другий – у колишньому міському відділі міліції, вул. Тельмана, 51-А. Усіх працівників місцевих органів влади відпустили по домівках. До обіду вони ще працювали, а після сказали розійтися по домівках. Повідомляють місцеві жителі.

Джерело:  informator

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа