Ноги замість візка: українські лікарі-біотехнологи врятували Юрія від інвалідності

Два роки тому він практично не мав шансів на одужання. Два роки тому він фактично не мав плеча, а через потрощений хребет мав сидіти в інвалідному візку до кінця своїх днів. Два роки тому лікарі ховали очі, безпорадно розводили руками, а вогонь життя в його погляді поступово згасав.
Injury
Сьогодні він нянчить двох чудових дітей, розробляє наново складену руку  http://www.peoplesproject.com/reports/rozvidnik-ne-spodivavsya-shho-zberezhut-ruku-i-vilikuyut-rozdriblenij-xrebet/  і вже починає ходити на своїх двох. Юра став першим учасником проекту «Біотех- реабілітація поранених». Він отримав шанс на життя, тому що повірив. Повірив у себе. Повірив у нас. Повірив у неймовірне.
Top-3
Вся історія лікування на сторінці Юрія http://www.peoplesproject.com/yurij-28-rokiv-vartist-likuvannya-151-921-grn/.
Top-21
Відео від 17 жовтня 2014 року – тоді лікування тільки почалось.

Два роки тому нам казали, що ми беремося за неможливе. Нам закидали, що новітні технології це шарлатанство, клініка Ilaya це шахраї, а ті, хто жертвують на все це гроші, безпросвітні довірливі дурні. Нас соромили тим, що ми даємо марну надію і видурюємо гроші в людей. Нам обіцяли, що ми тільки доб’ємо нещасних, а якщо не доб’ємо ми, то доб’є рак чи інші страхітливі наслідки.
Сьогодні ми зібрали більше сімнадцяти мільйонів гривень пожертв. Ми поставили на ноги більше сорока абсолютно безнадійних поранених, а ще двадцять нині закінчують курс лікування. Насьогодні ми вирвали з лап каліцтва, інвалідності й відчаю ще кількадесят людей, на яких поставила хрест традиційна медицина, яких заживо поховали численні скептики. Все це можливе лише тому, що ви повірили в нас. Повірили в диво, повірили у наші наміри, дали нам можливість допомогти, а хлопцям дали шанс на нове повноцінне життя.
Раніше волонтери People’s Project повідомляли про повне одужання  http://www.peoplesproject.com/oleksandr-k-21-rik-vartist-likuvannya-69-100-grn/ 21-річного Олександра після отриманної в АТО травми. А нещодавно лікарі відростили нову кістку пораненому бійцю батальйона “Донбас”. http://www.peoplesproject.com/reports/dobrovolcu_donbassu_vurostulu_14cm_kistku/
На превеликий жаль, ми допомогли ще не всім. Є хлопці, які й досі живуть заручниками каліцтва, зневіри та безнадії. Повернути їх до життя – наше першочергове завдання. Саме тому ми продовжуємо збір коштів у рамках проекту «Біотех- реабілітація поранених». Ми збираємо ваші пожертви, а фахівці клініки Ilaya продовжують своє професійне чудодійство.
Тільки з вашою допомогою наші поранені захисники зможуть знову стати на ноги.
То невже ж ми залишимо їх у біді?
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа