Ні – відведенню наших військ!

73311889_442721563264619_7179698409824059392_n

В День Захисника України мешканці прифронтової зони, переселенці, учасники війни з Росією за підтримки Руху Опору Капітуляції прийшли до Офісу Президента України з вимогою не допустити відведення українських військ з Золотого, Петрівського та інших прифронтових населених пунктів, які контролюють Збройні Сили України.

«Не було жодного випадку, коли б росіяни виконали свою частину угод. Ми завжди припиняли вогонь чи відводили війська в односторонньому порядку. Натомість росіяни завжди займали залишені нами позиції. Не може бути й мови про відведення ЗСУ, поки всі мілітарні з’єднання РФ не залишать територію України і ми не візьмемо під контроль державний кордон», – відзначає співкоординатор Руху Опору Капітуляції, ветеран російсько-української війни Павло Білоус «Кабул».

Учасники акції спорудили біля Офісу Президента символічну стіну з 134-х цеглин – в ній кожна цеглина символізує населений пункт вздовж лінії розмежування, який влада може залишити на поталу окупантам, якщо буде домовлено про «розведення військ» по всій лінії фронту.

РОК

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа