Небайдужі люди передали холодоагенти для Кровомобіля

Все більше небайдужих людей долучається до підтримки проекту “Кровомобіль“, що має на меті врятувати життя якомога більшій кількості важкопоранених військових, котрі потребують негайного переливання крові. На цей раз двоє добрих чоловіків Дмитро Бачинський і Денис Янковський – колеги ініціатора проекту “Кровомобіль” Ростислава Зауральського – допомогли проекту і передали 44 холодоагенти, тобто речовини, які при заморожуванні підтримують сталу температуру довгий час. З них шість холодоагентів гелевих по літру, всі інші – середнього розміру. Все це потрібно для транспортування компонентів та препаратів крові для військових в зоні АТО при кровотечі.

Небайдужі люди передали холодоагенти для Кровомобіля_html_8cebc12

Денис Янковський (зліва) і Дмитро Бачинський (справа) та цілий ящик допомоги для проекту “Кровомобіль”

В свою чергу, ініціатор проекту “Кровомобіль” Ростислав Зауральський отримав допомогу для проекту від колег і вже встиг коротко поділився враженнями. “Отримали з Миколаєва холодоагенти. Проект набирає обертів. Велике дякую колегам”, – лаконічно написав Ростислав Зауральський на своїй сторінці в Facebook.

Благодійна допомога проекту холодоагентами з боку небайдужих громадян – це яскравий приклад того, що лише спільними зусиллями ми можемо реалізувати проект “Кровомобіль“. На обличчі волонтера Ростислава Зауральського, який тримає у своїх руках допомогу від добрих людей, написане просте і щире “дякую!”.

Небайдужі люди передали холодоагенти для Кровомобіля_html_2bb69cd6

Холодоагенти для Кровомобіля – Ростислав Зауральський разом з ящиком допомоги

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа