Народний проект просить допомоги для бійця 93 ОМБР, пораненого біля донецького аеропорта

Поранений боєць, Олександр Г., 39 років, боєць 93 ОМБр, поранений біля Донецького аеропорту.
Oleksand-inside-3
Отримав поранення поблизу аеропорту Донецька. Наслідки вибухового поранення правої ноги, що призвели до вкорочення кінцівки. Вартість лікування 387 285 гривень.
Oleksand-blog-top-750x300
Травма:
Права нога:
– консолідований перелом великогомілкової кістки в середній третині з дефектом кістки розміром 2\2 см;
– вкорочення правої нижньої кінцівки до 2 см.
Олександр вже півтора роки лікується традиційними методами, але через дефект кістки та постійні запальні процеси у місці травми, нога залишається неопороздатною. Зараз боєць пересувається на милицях. Якщо не розпочати лікування з використанням клітинних технологій Олександру загрожує інвалідність.
Oleksand-inside-2
Детальніше про пораненого:
Олександр доброволець 93 ОМБр. До бригади він перейшов з батальйону «Донбас» разом із братом Олексієм, та побратимом Віталієм, який також лікується в рамках проекту “Біотех-реабілітація поранених”. До речі, вони отримали поранення одночасно, від розриву міни. Сталося це 17 січня 2015 року неподалеку Донецького летовища. Найбільше постраждали ноги та передпліччя Олександра.
Oleksand-injury-PDF
Олександра лікували у кількох військових госпіталях у Києві, Ірпіні та Одесі. Рука та ліва нога вже давно загоїлися, а от права потребує негайного лікування. Боєць переніс 7 операцій на правій нозі через важкий перелом з дефектом кістки та остеомієліт. Після завершення лікування у госпіталях минуло багато часу, але боєць досі не може вільно пересуватися. Його турбують постійні болі, а нога залишається неопороздатною.
Олександр народився та виріс у Первомайську Миколаївської області. До війни жив та працював у Києві комірником. Колись активно займався карате. Наприкінці 2013 року приєднався до Євромайдану, а на початку весни 2014 року разом з братом Олексієм прийняв рішення піти добровольцем на Схід. Після виписки з госпіталю боєць перебрався до Миколаївської області, де й зараз живе та чекає на нашу з вами допомогу.
Необхідне лікування:
еконструктивно-відновлювальне лікування гомілки з застосуванням біотехнологій, що допоможе повернути нозі опороздатність та повноцінні функції.
Деталізація витрат на діагностику та лікування:
1. Обстеження протягом лікування (терапія, ортопедія, біострахування) – 19 377 грн.
2. Забір фрагменту малогомілкової кістки та червоного кісткового мозку (зі знижкою 40%) – 18 060 грн.
3. Ендотеліальні клітини, 40 млн. клітин (зі знижкою 50%) – 32 000 грн.
4. Періостальні клітини, 40 млн (зі знижкою 50%) – 32 000 грн.
5. МСК з кісткового мозку, 100 млн (зі знижкою 50%) – 70 500 грн.
6. Анестезія (зі знижкою 15%) – 4 794 грн.
7. Реконструктивно-відновлювальне лікування в стаціонарі (зі знижкою 40%) – 210 554 грн.
Вартість лікування зі знижкою медичного центру 42%: 387 285 грн.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа