На Ярвалу розкажуть про економічний націоналізм

ekonom_nacionalizm_1

20 березня о 19.00 в Центрі національного відродження за адресою: м.Київ, вул. Ярославів Вал, 9 відбудеться зустріч з відомим економістом Володимиром Панченком.

В рамках зустрічі пройде презентація його монографії «Держава біля керма: Теорія і практика українського економічного націоналізму (ХХ – початок ХХІ ст.)».

В своїй праці науковець на підставі документів та публікацій розглядає еволюцію економічного націоналізму в теоретичному та практичному доробку українського націоналістичного руху, зокрема ОУН, і переконливо доводить його актуальність сьогодні.

Цікавим у дослідженні є й те, що Володимир Панченко не лише аналізує бачення вирішення економічних проблем та візію економічної політики української держави в матеріалах Великих Зборів та конференцій ОУН і працях її чільних діячів в минулому, зокрема Миколи Сціборського, Якова Моралевича, Дмитра Мирона, Ярослава Стецька та інших, але й робить огляд економічного аспекту ідеології сучасного українського націоналізму та аналіз світових викликів і тенденцій, підкреслюючи, що економічний націоналізм, це не теорія, яка лишилися в минулому, але перспективна і реальна програма виходу з кризи і дороговказ для державної стратегії.

Вхід вільний

УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа