На Вінниччині попрощалися із загиблим прикордонником Сергієм Мельником

СергійМельник

У Могилеві-Подільському провели в останню дорогу 38-річного захисника –прикордонника Сергія Мельника.

news_20231019_090300_16976953808

Життя воїна обірвалося 11 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Російська куля обірвала ще одне життя нашого Героя. Клята війна продовжує забирати життя найкращих синів та доньок України.

Прикордонник мав 13-річний досвід служби та захищав Україну від російської агресії ще з 2014 року. У 2018 році Сергій звільнився після закінчення чергового контракту та працював за кордоном. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення рашистської навали, він не роздумуючи повернувся і, так як всі справжні чоловіки, пішов захищати Україну. Адже ні виховання, ні совість не дозволяли йому вчинити інакше, заради безпеки своїх рідних, заради кожного з нас., заради України.

З травня 2022 року наш Герой був на фронті та разом із побратимами давав гідну відсіч противнику, мужньо тримав оборону та гнав ворога з нашої країни.

Сергій боронив рідну землю, мав безліч планів на майбутнє… Щирий, добрий, порядний, надійний, розсудливий, завжди готовий прийти на допомогу – таким захисник назавжди залишиться у пам’яті сім’ї, друзів та побратимів. Він був надзвичайно світлою людиною.

Попрощатись із воїном зібрались його рідні та близькі, побратими, представники влади, мешканці громади. Церемонія поховання відбулася з усіма військовими почестями. У Сергія Мельника залишилась мати, брат та дві доньки.

F8x_TgHXEAAwzto

Невимовні і непоправні втрати ми несемо щодня заради свободи і незалежності нашої держави. Надзвичайно високою ціною дається нам наше майбутнє.

На жаль, словами не загоїти в серці болючу рану, адже смерть найріднішої людини – велика втрата.

Дякуємо за подвиг і низько схиляємо голови у глибокій скорботі та пошані перед світлою пам’яттю Героя-Захисника.

Вічна пам’ять та слава Герою!

Державна прикордонна служба України

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа