На Миколаївщині для учасників війни влаштовують тренінговий реабілітаційно-рекреаційний табір «Kinburn NAVY Camp»

Вони віддають життя та здоров’я, живуть у стані постійного перенапруження, вдень і вночі стоять на варті нашого з вами спокою. І кілька днів відпочинку в хорошій компанії, в мальовничому місці, з гарним дозвіллям – це те найменше, чим можна віддячити нашим бійцям.
Силами благодійників на Миколаївщині відбудеться тренінговий реабілітаційно-рекреаційний табір «Kinburn NAVY Camp» http://www.peoplesproject.com/kinburn-navy-camp/ . У період з 23 по 27 серпня він відкриє свої ворота для тридцяти бійців 79 бригади ти бригади морської піхоти, які проходили службу чи отримали поранення у протистоянні з російським агресором.
Що ж чекатиме на бійців у ці п’ять днів? Організацію «Kinburn NAVY Camp» наближено до найвищих стандартів, розроблених у США. Забудьте про радянські традиції відпочинку, коли знудьговані курортники, мов неприкаяні, шукають собі розваг, доки організатори турбуються про власне дозвілля за чаркою у кущах.
До послуг тих воїнів, які потребують фізичної допомоги чи просто мають бажання добре розім’яти м’язи, працюватиме цілий штат реабілітологів, тренерів з кросфіту та йоги. Ті, хто більш певен у своїх силах, зможуть розважитися на скалодромі, поплавати на різноманітних човниках чи взяти участь у вже традиційному для Кінбурнської коси Ахілловому забігу — подолати дистанцію у 2000 метрів. А ще просто море — плещися й купайся хоч увесь день. Висококваліфіковані інструктори та спеціалісти вже готові працювати з Героями АТО. Звісно ж, і проживання, і харчування, і супровід спеціалістів на весь період будуть для бійців безкоштовними.
Фіналом усього табору стане благодійний концерт легендарного білоруського гурту Brutto – хлопці, які завжди щиро підтримували нашу країну та бійців, викладуться на повну перед нашими захисниками. На цей концерт можете втрапити й ви: квитки вже можна придбати на сайті concert.ua https://www.concert.ua/eventpage/kinburncamp-brutto . А от тим благодійникам, сума пожертви яких складатиме від 500 гривень, волонтери з щирою вдячністю подарують квиток безкоштовно.
Inside-Brutto
Усі зібрані від концерту кошти підуть на потреби родин двох бійців спецзагону по боротьбі з підводними диверсантами. Ці воїни загинули у березні 2015 під час виконання бойового завдання в зоні АТО: вони вирушили у розвідку, проте наткнулися на ворожу засідку, що мала перевагу у силі та числі. Під нищівним вогнем ворога Олег Стороженко http://memorybook.org.ua/21/storozhenko.htm та Олександр Стрілюк http://memorybook.org.ua/21/streluk.htm зробили усе, аби врятувати своїх товаришів — навіть ціною власних життів.
Inside-22
Хоча роботи з організації табору практично завершено, є моменти, у яких організатори потребують нашої допомоги. Гроші на гонорар для гурт Brutto вже є, проте забезпечити сценічні конструкції та хороший звук необхідно власними силами. За посиланням http://www.peoplesproject.com/wp-content/uploads/2016/08/Raider-Brutto1.jpg  можна ознайомитися з технічним райдером гурту. Всю техніку організатори планують привезти із Одеси.
Другим питанням, яке потребує додаткових грошових витрат, є організація перевезення та заселення самих відпочивальників — якщо вже волонтери піклуються про бійців, то роблять це у повному обсязі. На всі ці потреби необхідно зібрати близько 60 000 гривень. Погодьтеся, для того, аби люди отримали незабутні враження і могли хоч трохи відволіктися від жахіття війни, це геть невелика сума. То невже ж разом ми не подаруємо нашим захисникам хоча б кілька днів достойного відпочинку?
Inside-11
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа