На місці заснування бандерівського парламенту стартував військово-патріотичний вишкіл «Ігри Нескорених»

__1531225842_613x459.75_3_0

Сьогодні, 10 липня, у с. Сприня на базі спортивно-туристичного оздоровчого табору «Прикарпаття» ім. Кирила Осьмака  стартував військово-патріотичний вишкіл  «Ігри Нескорених»

Участь у заході взяли майже 250 осіб з різних областей України.

Учасники  виконали  Державний Гімн та поклали квіти до пам’ятника засновникам Української Головної Визвольної Ради. Опісля вшанували борців за волю України, новітніх героїв Небесної Сотні та війни на Сході України.

Також урочисто підняли Державного Прапора України та прапор  «Ігор Нескорених».

Цьогоріч у_змаганнях_беруть_участь такі команди – «Сіроманці»(Херсонщина), «Засульська чайка» (Полтавщина), «Молода Січ», «Рій Молода Січ» (Луганщина), «Слов’янська Січ» (Донеччина), «Патріот», «Апостольська Чота», «Рій імені Назара Петрика», команда Мостищини (Львівщина).

Багато учасників, які приїхали зі Сходу країни за новими враженнями, у Сприні вперше. Переконані, що ці позитивні враження гості отримають, і звідси поїдуть з добрим настроєм.

Довідка: 15 липня 2018 року виповнюється 74 роки відтоді, як у гірському селі Сприня на Самбірщині відбувся Великий Збір і була створена Українська Головна Визвольна Рада (УГВР). Із цієї нагоди вже традиційно у Сприні відбувається військово-спортивна патріотична гра «Ігри Нескорених». Цьогоріч Ігри триватимуть з 9 до 15 липня.

_2_1531226001

555_1531226983

Джерело: ЛОДА

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа