Морські піхотинці публічно отримають допомогу на суму біля мільйона гривень

Завтра у Києві бажаючі зможуть спостерігати передачу до Маріуполя двох автомобілів: типу пікап та мікроавтобусу; військового спорядження, нічної оптики, тепловізорів, прицілів, форми та багатьох інших високотехнологічних приладів на загальну суму близько 1.000.000 гривень.

Передачу відправляють волонтери People’s Project для 36-ї окремої бригади морської піхоти.

Гроші зібрані Народом України за допомогою волонтерської платформи www.peoplesproject.com, волонтерів Народного Тилу та інших людей.

Відправлення відбудеться 28 вересня 2016 року з 17.30 – до 19.00 годині за адресою: м.Київ Соломенська площа.

У четвер, 29 вересня, частину передадуть в руки військових. Все обладнання передається виключно з постановкою на баланс та підписанням актів прийомки-передачі, з наступним контролем використання за призначенням. Також в журналістів буде можливість поспілкуватись з командуванням морпіхів.

Місце зустрічі 29 вересня – м.Урзуф (військовий полігон Маріуполем і Бердянськом). В Урзуфі волонтери вивантажуються, передають спорядження, машини, підписують акти з командуванням батальйону (а саме – славнозвісним Вадимом Сухаревським). Час зустрічі з представниками ЗМІ уточнюється за контактними номерами.

У п’ятницю, 30 вересня, запланована поїздка в Сопине, передача частини спорядження взводу, що там дислокується. Після Сопина, волонтери їдуть в с.Широкине на знімання програми для військового радіо (база розташування нового батальйону морських піхотинців).

Передачу 36 бригади морської піхоти супроводжуватимуть координатор Всеукраїнського центру волонтерів «People’s Project» Максим Рябоконь https://www.facebook.com/ryabokon.maxim?fref=ts і військовий експерт та відомий блогер Serg Marco(https://www.facebook.com/serg.marco), Мартин Брест https://www.facebook.com/profile.php?id=100006448650648&fref=ts та керівник Військового телебачення, Яна Холодна https://www.facebook.com/yana.kholodnaya?fref=ts .

Дякуємо за вашу увагу до участі Народу України в забезпеченні Української Армії!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа