Могилу Бандери осквернили проросійські неонацисти – реакція ОУН(б)

«Чергове осквернення могили Степана Бандери в Мюнхені було спланованою акцією російських неонацистів або їх союзників, які, на жаль, почали активізовувати свою діяльність в ЄС».

Про це в коментарі Українській інформаційній службі повідомив Голова Організації Українських Націоналістів (бандерівців) Стефан Романів.

Паплюження могили Бандери напряму повязую з візитом в Німеччину путінської групи байкерів «Нічні вовки». Все вказує на те, що акцію планували спеціально напередодні відзначення 70-ї річниці закінчення війни з нацизмом у Європі. На жаль, мусимо констатувати, що європейська влада недооцінює можливість відродження традицій нацизму і що це відродження відбувається за сприяння «ревного борця з фашизмом», президента Росії Володимира Путіна, чиї агенти спокійно діють в ЄС», – каже Стефан Романів.

«Якщо німецька влада не зможе швидко розслідувати інцидент у Мюнхені й зробити все можливе, аби не допустити таких ситуацій у майбутньому, то на більшість країн ЄС очікує хвиля провокацій, які привнесуть у розмірене європейське життя проросійські діячі. Осквернителі могил мають бути знайденими та покараними, а їх, осквернителів, координатори вислані до Росії», – підкреслив голова ОУН(б).

11150841_1595846693966527_3625429696183077280_n

УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа