“Короля віслюка” запідозрили у тролінґу Зеленського і зняли з прокату

0_31

Мультфільм «Король віслюк», головного героя якого насмішливо порівнювали з Зеленським, через два тижні показу зняли з прокату в Києві.

Головний герой картини — віслюк Мангу, що повірив у своє покликання та захотів стати президентом. Під час виборів у своїй країні він отримує народну шалену народну прихильність та стає главою держави.

Мангу не має жодного уявлення про роль президента в державі, відповідних манер та знань, однак має величезне бажання зробити свою країну великою, а народ щасливим. Мешканці називають віслюка «народним кандидатом» та сліпо вірять його обіцянкам. А сам персонаж використовує часто фразу чинного українського президента: «Дякую, дуже дякую!».

Користувачі соцмереж зауважили схожість віслюка Мангу з президентом Зеленським та прозвали мультик «тролінгом президента», зауваживши, що в Росії після двох серій зняли «Слугу народу», а в Україні через два тижні «Короля віслюка».

Але це той випадок, коли політичні опоненти Зеленського ні при чому: країна виробництва – Пакистан, режисер – Азіз Джиндані. Але в Зеленського є шанс зробити фільмові неслабу рекламу, знімаючи його з прокату за допомогою адмінресурсу.

Ви можете подивитися трейлер фільму на Українському погляді, можливо, Ви вирішите, що варто подивитися увесь фільм.

Джерело

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа