Конференція «Україно-польські міжмовні, міжкультурні та освітні зв’язки»

Програма-конференції

Організатори: Департамент освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації; Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою; Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Коли? 7 грудня 2020 р. 17.00–19.00 год. (за київським часом);

8 грудня 2020 р. 17.00–19.00 год. (за київським часом).

Де? На платформі Zoom (усім зареєстрованим надішлемо покликання за день до заходу).

Про що будемо говорити? 7 грудня обговоримо сучасні методики та підходи до викладання предметів українознавчого циклу: мови, літератури, історії; обміняємося досвідом; висвітлимо роль інтегративного підходу до викладання та особливості організації онлайн-навчання; презентуватимемо матеріали з української мови як іноземної. 8 грудня поговоримо про цінності Нової української школи, про міжкультурні зв’язки між Україною та Польщею на ниві професійного розвитку учителів й плани на майбутнє. Дізнаємося, що читають українські діти, де в нетрях Інтернету можна зустрітися з новими іменами сучасної української літератури і що таке тексти «нової природи». Обговоримо сучасні підходи до навчання історії та представимо наш досвід плекання у школі культури добросусідства.

Хто може взяти участь? Освітяни, вчителі українознавчих шкіл, викладачі, усі, хто навчає та навчається у Польщі.

Як взяти участь? Зареєструватися за покликанням https://forms.gle/4sMiw5CfSdcCEwft8

Кожна школа-учасниця події отримає подарунок – навчальний посібник з української мови як іноземної «Образки з Лесиного життя» (рівень В1).

За детальнішою інформацією звертайтеся за тел.: 0674542162 (Оксана Трумко) та на е-mail: [email protected].

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа