Командир “Донбасу” вважає, що війна ще надовго

1 hr · Edited ·

Спати хочеться. І набридли кавуни. Це дві домінуючі думки останніх днів. Кавунами – дрібними, теплими від донецького сонця – завалено все навколо. Головний елемент в раціоні харчування 🙂

Вчора їздив в Урзуф, до Азова. Дивно дивитися, як з Донецька приїздять автобуси з відпочивальниками, а після закінчення терміну спокійно їдуть назад через лінію фронту в Донецьк. Екзотик тури “в гості до украів”

В останні дні, незважаючи на дивні мантри змі – “бойовики в агонії і вже розбігаються” – ситуація навпаки ускладнилася. Йдуть серйозні бої на Савур-Могилі, терористи контратакують. Стріляють в Мар’їнці, постійно працюють по нас градами біля Моспіно. Раптово в небі розпускаються квіти розривів і звук  касет, що розкриваються  і ти вже біжиш разом з генералом, картою і механіком, що не встиг надіти чобіт до найближчого укриття. Якщо встиг, молодець. Носом плюх туди. А там вода і кавунові шкірки. Плавають. А не встиг, плаваєш ти. Серед шкірок.

Днями до террів зайшло кілька десятків одиниць бронетехніки і більше 1000 чол “підготовлених в таборах РФ за 4-місячною програмою”. Нас готували місяць.: (. А скільки там ще цієї швалі готують, знає лише чорт і великий Пу.

Ще раз переконався, що треба набирати добровольців. Їх реакція, і реакція призовників на всякі “караул, оточують !!!!”, кардинально різняться. Зараз набираю резервну роту, буду готувати за місячною програмою. Не закінчиться вся це бодяга найближчим часом

Що далі? Все просто. Або на переговорах буде перемир’я. І ще купу окопів нариють, народу і техніки заведуть. Або воювати. Але перемогти можна якщо тільки братися по-дорослому. Зі зміною купи генералів на майорів і полковників, жорсткою боротьбою з корупцією і партизанським рухом. Інакше ніяк. А поки їмо кавуни і чекаємо команди на чергову атаку. Спокійного вам дня.

P.S. що нового в незбожеволілій частини України?

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа