Книгу про українсько-російські стосунки презентують у Кропивницькому

hierar

У четвер, 16 травня в Кропивницькому презентують книгу громадського діяча, журналіста Віктора Рога «Ієрархія національних пріоритетів».

Книга складається з публіцистичних статей, спогадів, репортажів та інтерв’ю за період з 1991 по 2018 рік. Якою ми бачимо українську державу, які шляхи обрати для руху нації вперед і як подолати перепони, в чому суть ідеології українського націоналізму, хто загрожує нашій державності? На ці та інші питання намагається дати аргументовані відповіді автор.

За словами автора, книга насамперед присвячена питанням українсько-російські відносини. А ще вона про Україну, про її національну перспективу, а також про національні пріоритети, шлях становлення і розбудови нашої нації та суть ідеології українського націоналізму.

«Ще у 1991 році я неодноразово говорив, що Росія нас без крові не залишить. До того часу, поки ми не подолаємо п’яту колону тут в Україні, до того часу ми не будемо мати перспектив. Публікації, зібрані у книзі, різних років. Однак вони досі не втрачають своєї актуальності», – акцентує Віктор Рог.

Назву збірці дала одна зі статей. Її вже презентували у Києві, Чернігові, Рівному, Сумах, Тернополі та інших містах. В Кропивницькому її представлять 16 травня о 17:00 в Обласній універсальній науковій бібліотеці імені Чижевського (вул. Велика Перспективна, 24).

Під час презентації автор дасть відповіді на питання зацікавлених слухачів та представить інші книги видавництва «Українська видавнича спілка ім. Ю.Липи».

Довідково: Віктор Рог – громадський діяч, видавець, журналіст і публіцист. Перший голова Молодіжного Націоналістичного Конгресу, член Науково-ідеологічного центру імені Дмитра Донцова, а також головний редактор тижневика ОУН (б) «Шлях Перемоги». Один із лідерів бандерівського середовища в Україні.

Українська Інформаційна Служба

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа