ГУР: масштаби та географія внутрішніх конфліктів на росії будуть лише збільшуватись

Fx7DmJrXwAIRq9n

Зараз кремль застосовує внутрішні резерви своєї армії для придушення повстанців, але приховувати цей конфлікт уже неможливо. Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини», відповідаючи на питання про майбутні події в росії.

«В останні місяці ці події лише набирають обертів. Збільшується географія діяльності повстанців, збільшується кількість учасників цих акцій, і зрештою ми повинні розглядати не лише окремо взяті події на Бєлгородщині, але в цілому так звана російська федерація сьогодні – це неспроможна держава, всередині якої величезна кількість конфліктів. Центральна влада неадекватна, і події на бєлгородщині це демонструють. Все що-небудь боєздатне зосереджене на окупованих українських територіях, а на території самої росії – безлад, хаос, анархія і безвладдя. Це означає, що подібні конфлікти можуть ширитись у різних куточках цієї території, яка зараз називається російською федерацією», – наголосив представник ГУР МО України, додавши, що події торкнуться і столичного регіону росії.

Андрій Юсов також підтвердив, що кремль наразі не перекидає з України війська, а намагається обмежитись внутрішніми ресурсами зс рф.

«Є інформація про підготовку таких заходів. Але той факт, що вони вже задіюють власні збройні сили, в тому числі армійську авіацію, артилерію – це вже факт доведений, і відповідно далі приховувати, що нічого не відбувається, путінський режим уже просто не в змозі», – зазначив Андрій Юсов.

Джерело: gur.gov.ua

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа