Головні нардепи-прогульщики: “Слуги народу” і “ЄС”

kvu

Комітет виборців проаналізував відвідування народними депутатами України, парламентськими фракціями та групами пленарних засідань Верховної Ради у липні 2020 р.

За даними КВУ в середньому в липні на засіданнях Ради було зареєстровано 293 народні депутати. Це дещо менше, ніж у червні, коли було зареєстровано 298 депутатів.

Серед фракцій Верховної Ради найвищі показники відвідування в депутатів «Слуги Народу», «Європейської солідарності» та групи «Довіра». В середньому на засіданнях Ради було зареєстровано 73% депутатів СН, 72% депутатів ЄС і стільки ж депутатів групи «Довіра».

Нижчі показники відвідування в депутатів ВО «Батьківщина» – в середньому на засіданнях Ради були присутні 66% депутатів фракції.

У фракції «Голос» показники на рівні 63%.

Найнижчі показники відвідування в липні встановили депутати групи «За майбутнє» та «Опозиційної платформи За життя». В середньому на засіданнях Ради були зареєстровані лише 59% депутатів «За майбутнє» та 57% депутатів ОПЗЖ.

У порівнянні із попереднім місяцем депутати ВО «Батьківщини» (+4%), «Слуги Народу» (+4%) та ЄС (+3%) стали частіше відвідувати засідання Ради. Натомість, депутати ОПЗЖ (-3%) та «Голосу» (-1%) дещо понизили свою активність.

Інформація про відвідування за даними електронної реєстрації. Всього в липні відбулося дев’ять пленарних засідань ВР.

Джерело: поштова розсилка

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа