Генератори для захисників Маріуполя

У мирному житті всі ми сприймаємо електрику за належне. Сонно виповзсти на кухню увечері, намацати вимикач, примружити очі від яскравого світла. Невдоволено гортаючи соцмережі у смартфоні, клацнути електрочайником. Звічно, зручно — все, як і має бути.
in1
На передовій же електрика це практично розкіш. Там це поняття набуває особливого змісту. Тьмяною лампочкою освітити бліндаж. Зарядити рацію чи телефон, підсушити вимерзлі берці. Підживити батареї прицілу, прилади нічного бачення, тепловізори. Всі ці питання легко втрачають свою актуальність, якщо світла нема взагалі. І тому розмірене гудіння генератора на тимчасовому опорному пункті безпомилково вказує, що хоча б ці питання у бійців закрито. Електрика на фронті – це питання життєвої необхідності.
Саме тому фонд «People’s Project»  http://www.peoplesproject.com/ продовжує постачати генератори у війська. На цей раз три генератори отримали бійці 701 окремого батальйона морської піхоти.
Це значить, що на ще трьох опорних пунктах під Маріуполем буде звучати те саме рівномірне та заспокійливе гудіння. Може, це й не промислові генератори, може, їхньої потужності і не вистачить на надзадачі, проте хоча б першочергові потреби морпіхів буде задоволено. Це значить, що прилади нічного бачення та тепловізори будуть заряджені, що снайпер і далі зможе вицілювати диверсантів у теплоприціл, а рації завжди будуть на зв’язку. Це значить, що ми з вами хоч трохи полегшили життя наших бійців.
Ми ніколи не забуваємо, що усе необхідне для наших бійців ми купумо на ваші пожертви. І ми завжди щиро вам вдячні. У середу ми їдемо до бійців у Маріуполь, зважаючи на близьку зиму та оперативні потреби, ми мусимо привезти морпіхам іще кілька необхідних позицій. Що саме — ви завжди можете уточнити в переліку проекта «Захисники Маріуполя».http://www.peoplesproject.com/zahysnyky-mariupolia/
Якщо вам небайдужа доля наших хлопців, якщо ви хочете прийняти участь і допомогти нашим захисникам найнеобхіднішим, – ми завжди вдячні вам за участь. Адже ми допомагаємо не комусь чужому — ми допомагаємо хлопцям, які і справді захищають наш із вами спокій. Долучайтеся до проекту «Захисники Маріуполя» http://www.peoplesproject.com/zahysnyky-mariupolia/  – допоможемо нашим захисникам разом!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа