Фронтовому розвіднику лікарі повернули функції руки

Травму Олег http://www.peoplesproject.com/oleg-d-37-rokiv-vartist-likuvannya-77-269-grn/ отримав майже два роки тому, як раз на свій День народження 11-го жовтня 2014. Спочатку рука працювала без змін, тому боєць не звернув на це особливої уваги. Потім болі в руці суттєво посилилися, він пив знеболююче та продовжував воювати. Вже коли біль став нестерпним, Олега направили лікувати руку.
Oleg_war1
На жаль, у державних закладах Олегу не змогли повністю повернути функції руки – рухи кінцівки були суттєво обмеженні та і біль повністю не зник. Але завдякі проекту «Біотех-реабілітація поранених» http://www.peoplesproject.com/biotech/ та підтримці всіх, хто допоміг в рекордні строки зібрати необхідні для лікування кошти, у Олега з’явилась надія на одужання. Як розвідник отримав порання, ви можете побачити наживо.
in2
Тиждень тому – 16 серпня, Олегу провели операцію за методом Бристоу, завдяки якій вдалося зафіксувати голівку плечової кістки у суглобі. Гроші на операцію та лікування у розмірі 77 269 гривень, які вдалося зібрати дуже швидко, перерахував http://www.peoplesproject.com/ People’s Project. Операція допоможе вилікувати нестабільність суглоба та подолати звичний вивих плеча, що значно погіршує якість життя Олега, суттєво обмежуючи амплітуду рухів та спричиняючи біль.
in1
Олег перебуває у чудовому настрої та швидко відновлюється. Віримо, що так буде і надалі. Олег, навіть каже, що ця операція, була для нього менш болісна, ніж артроскопічна, яку він переніс раніше у держаній клініці.
Top-OLeg
До медичного центру Олег повернеться на наступний огляд. Дуже хочеться, щоб до того часу він вже забув про постійні болі у руці, бажаємо йому швидкого одужання.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа