Фото Героїв Паралімпіади прикрасили стіни станції «Олімпійська»

Днями пасажири cтоличного метро отримали змогу долучитися до вшанування заслуг Паралімпійської Збірної України. Стіни станції «Олімпійська» вкрили фотографічні постери із зображеннями мужніх українських спортсменів. Кожна із фото позначена іменем мецената, який і оплатив друк: адже публікація світлин та проведення акції стали можливими завдяки народним пожертвам, зібраним у рамках волонтерської ініціативи «Народного проекту» Герої Паралімпіади».

Одинадцять днів вересня ми заходились у єдиному пориві. Усі, як один, ми жили біля телеекранів та моніторів. Усі ми переживали, тамували подих і хапалися за серце – і вони нас не підвели. У ході Паралімпіади 2016-го року наша збірна показала вражаючі результати: команда узяла 117 медалей, 41 з яких золоті. Поступилися лише Китаю та Великобританії, втім, полишили позаду таких монстрів світового спорту як США, Німеччина та Італія.
81
Саме тому ми вирішили вшанувати заслуги наших спортивних Героїв – тих мужніх хлопців та дівчат, які пішли супроти обставин, супроти фізичних обмежень, і змусили увесь світ говорити про нашу Країну. В рамках проекту «Герої Паралімпіади»   ми зібрали кошти та профінансували друк світлин із Паралімпіади – тих пронизливих моментів, які змушують нас задуматись про межі фізичних можливостей, про силу Духу та Волю до життя. Кожен із плакатів позначено іменем мецената, який долучився до проекту.

63
Відкриття фотовиставки вшанували окремі Паралімпійці, Уповноважений Президента з прав людей з інвалідністю, Президент національного параолімпійського комітету України Валерій Сушкевич, начальник КП “Київський метрополітен” Віктор Брагінський, керівник благодійної організації SPORT for PEACE Наталя Мартіашвілі та координатор Центру волонтерів “People’s Project” Максим Рябоконь. Урочисте відкритя виставки ви можете побачити на власні очі:

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа