Фонд, який відновлює можливості інвалідів АТО з допомогою біотехнологій, потрапив до щорічного Національного рейтингу

рейтинг

People’s Project  http://www.peoplesproject.com/ потрапив до щорічного Національного рейтингу благодійників http://www.ufb.org.ua/poslugi/provedenya_ekspertyzy/rating.htm  геть не випадково. Адже це професійний незалежний рейтинг лише тих благодійних фондів та організацій, які готові оприлюднювати свої фінансові звіти. Партнером-аудитором виступає авторитетна і всесвітньо відома компанія EY (раніше Ernst&Young), що входить до «Великої четвірки» аудиторських компаній.
30 вересня People’s Project http://www.peoplesproject.com/ став лідером у номінації «Витрати у сфері допомоги армії у 2015 році» в категорії «Обсяг витрат на благодійну діяльність понад 10 млн грн на рік». Насправді, обсяг внесків на проекти People’s Project і, відповідно, витрат на благодійну діяльність перевищує навіть 50 млн грн на рік. Серед таких об’ємів, People’s Project поки що немає рівних. Це висока планка, яка має стимулювати інші волонтерські організації до прозорої діяльності.
Голова Благодійного Фонду «Благочестя», Юрій Кіскін https://www.facebook.com/profile.php?id=100006353178106&fref=ts  від імені всього Центру волонтерів People’s Project отримав винагороду з рук організаторів. І в своєму відеозверненні прямо з церемонії нагородження подякував всім небайдужим людям за спільну допомогу українським захисникам і Героям війни.
Ця винагорода – закономірний результат нашої прозорої діяльності. Ми не збираємо гроші особисто чи на картки фізичних осіб, лише через централізований рахунок офіційного благодійного фонду. Всі пожертви благодійників і витрати за проектами доступні в онлайн-звітності. Будемо й надалі задавати найвищі стандарти відкритості та прозорості для всіх благодійних організацій – від цього виграють всі!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа