Добровольцю “Донбасу” виростили 14 см кістки! Лікування завершено.

– Олег, а чого ти ходиш на милицях? Повноцінна ж кістка в тебе! Чи ще страшно?
– Ну ще трохи…
– Не віриться, скажи краще? Тут все клас! Повністю зрослось.
– А це що за шишка?
– Так мозоль. Нога ще міцніше буде!

Цей діалог зняли наші волонтери під час кінцевого огляду добровольця батальйону “Донбас”, Олега http://www.peoplesproject.com/oleg-b-47-rokiv-vartist-likuvannya-346-107-grn/ в клініці Iliaya.

3002

Історію поранення бійця і результати його лікування за проектом “Біотех-реабілітація поранених” http://www.peoplesproject.com/biotech/  ви можете побачити на власні очі:

Нагадуємо, Олег зазнав поранення в Іловайську 19 серпня минулого року.  Під час зачистки міста від незаконних збройних формувань, ворожий снайпер поранив кількох бойових побратимів Олега, а самому бійцю влучив у ногу. Пораненого Олега витягли з-під куль, та для надання першої допомоги доставили в м. Старобешеве. Після цього хлопця лікували по різних військових шпиталях і за кордоном.

Боєць вже майже втратив надію на одужання, після тривалого (майже річного!) лікування кістки бійця, котрі не дали жодного ефекту. Подальший перебіг травми мав призвести до інвалідності внаслідок втрати опороздатності ноги, або до ампутації ноги через нефункціональність.

Завдяки вашій підтримці проекту “Біотех-реабілітація поранених” http://www.peoplesproject.com/biotech/ , нога Олега вже повністю відновлена.  Він вже приступив до розробки і намагається ходити без милиць. Уклінно дякуємо вам за допомогу грошима і довіру до нашого проекту!

Ми, волонтери People’s Project, просимо вас слідкувати за нашими новинами на сайті в групі fb, де постійно оновлюється інформація щодо лікування бійців.

На жаль, бюджет проекту має зріст (звітність за цим посиланням). Черга з військових, яким в конче необхідне термінове лікування постійно збільшується. Ми намагаємось брати всіх, хто підходить під можливості лікування клітинними технологіями. Але без вашої грошової підтримки, нам це не здійснити, хлопцям загрожує інвалідність.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа