Для діаспори: Міжнародна літня школа україністики «Крок до України» в режимі онлайн

MIOK

Відкриття ХІІІ Міжнародної літньої школи україністики «Крок до України» в режимі онлайн

Де:

Онлайн, платформа Zoom

Коли:

13 липня 2020 року, початок о 15:20 (за київським часом)

Організатор:

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» (МІОК)

Вперше Літня школа україністики «Крок до України» – онлайн! 12 наших шкіл «Крок до України» відбулися у Львові в очному форматі, а 13-а (13-26 липня 2020 р.) буде у віртуальному! Кроки до України, які зроблять слухачі школи, стануть ще швидшими, інтерактивнішими, інноваційнішими – в один клік.

Хто є учасниками школи? Слухачі з Аргентини, Бразилії, Іспанії, Німеччини, Польщі, Росії та Румунії. Учасники школи – люди різних професій та зацікавлень: фотографиня, кінорежисер, археолог, викладач, перекладач, студент; ті, хто захоплюється математикою, психологією, туризмом, кулінарією, політикою, важкою музикою; ті, для кого українська – мова коханої людини, мова матері чи дідуся; ті, хто мріє стати перекладачем з української, викладачем мови, жити та працювати в Україні; ті, хто відкриє для себе Україну вперше, чи – заново.

Що в програмі школи? Два тижні інтенсиву з української мови як іноземної, розмовної практики з носіями мови, дискусійних клубів за участю відомих особистостей, знайомства з українською культурою – від фольклору до сучасного мистецтва.

Коли стартуємо? 13 липня о 15:20 відкриваємо школу. Знайомимося між собою та відповідаємо на всі запитання. На відкриття ми запросили слухачів та викладачів школи, представників посольств, громадських діаспорних організацій, ЗМІ.

Як долучитися?

Перейти за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/85148950810?pwd=Wm9NTlI2Q1lUa25GOUdxTlVCMlFidz09

Meeting ID: 851 4895 0810

Password: MIOK

За детальнішою інформацією звертайтеся за тел.: 0687033502 (Оля Руснак) та на е-mail: [email protected]

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа