Для бійців АТО вже майже готовий реабілітаційно-рекреаційний табір «Kinburn NAVY Camp»

З 23 по 27 серпня відкриває свої ворота для 30 бійців 79 бригади ти бригади морської піхоти, реабілітаційно-рекреаційний табір «Kinburn NAVY Camp».http://www.peoplesproject.com/kinburn-navy-camp/
Табір започатковано силами благодійників. Впродовж роботи табору працюватиме штат реабілітологів, тренерів з кросфіту та йоги для бійців. Будуть організовані вправи на скеледромі, каякинг та традиційний для Кінбурнскої коси – Ахіллів забіг, дистанцією 2000 метрів.
Висококваліфіковані інструктори та спеціалісти вже готові працювати з Героями АТО. Проживання, і харчування, і супровід спеціалістів на весь період будуть для бійців безкоштовними.
Замикати  табір стане благодійний концерт легендарного гурту Brutto – хлопці, які завжди щиро підтримували нашу країну та бійців, викладуться на повну перед нашими захисниками. На цей концерт можуть потрапити й благодійники, сума пожертви яких складатиме від 500 гривень. Волонтери з щирою вдячністю нададуть квитки безкоштовно.
Inside-Brutto
Усі зібрані від концерту кошти підуть на потреби родин двох бійців спецзагону по боротьбі з підводними диверсантами. Ці воїни загинули у березні 2015 під час виконання бойового завдання в зоні АТО: вони вирушили у розвідку, проте наткнулися на ворожу засідку, що мала перевагу у силі та числі. Під нищівним вогнем ворога Олег Стороженко http://memorybook.org.ua/21/storozhenko.htm та Олександр Стрілюк http://memorybook.org.ua/21/streluk.htm зробили усе, аби врятувати своїх товаришів — навіть ціною власних життів.
Роботи з організації табору практично завершено, є моменти, але гроші на гонорар для гурту Brutto вже є. Залишилось забезпечити сценічні конструкції та хороший звук, це необхідно здійснити власними силами.
Inside-22
Також не вистачає коштів на організацію перевезення та заселення бійців.
За цим посиланням http://www.peoplesproject.com/wp-content/uploads/2016/08/Raider-Brutto1.jpg  можна ознайомитися з потребами за проектом.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа