Чеченців, які бажають воювати з Росією на Донбасі більше, ніж вмістив батальйон ім. Дудаєва

ОПД “Вільний Кавказ” створив батальйон добровольців імені Шейха Мансура

25 жовтня відбулося чергове засідання Президії ОПД “Вільний Кавказ” на якому обговорювалося питання про призначення в частини  новоприбулих добровольців для підтримки української армії в її війні з російськими терористами.

У зв’язку з тим, що комплектування міжнародного миротворчого батальйону добровольців імені Джохара Дудаєва завершено, а потік добровольців з різних країн світу продовжує надходити, члени Президії ОПД “Вільний Кавказ” постановили:

1. Створити миротворчий батальйон добровольців імені героя Кавказу Шейха Мансура для підтримки української армії в разі відновлення нової російської військової агресії

2. Призначити командувачем миротворчим батальйоном добровольців імені Шейха Мансура активного учасника двох російсько-чеченських воєн Мусліма Чеберлоєвського

Члени Президії ОПД “Вільний Кавказ” підтверджуючи свою прихильність до мирного політичного врегулювання російсько-українського військового конфлікту водночас заявили, що готові надати посильну допомогу українській армії в разі відновлення бойових дій.

Прес-служба Вільний Кавказ

Наша довідка:

В період проголошення державного суверенітету Чеченії в 1991 році, Муслім Чеберлоєвський повернувся з лав ЗС СРСР з групою чеченців 11 осіб для продовження служби в лавах Збройних сил чеченської держави, після чого вступив в Президентську Гвардію. Активний учасник національно-визвольного руху чеченського народу.

Chechenews.com

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа